Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer dan 20 jaar ervaring
Advies op maat
Duurzaam
Heel Europa

Overname Compair Airconditioning door Nordic Climate Group Netherlands

  • Nieuws

02 juli 2024

Met veel enthousiasme willen wij u op de hoogte brengen van een bijzondere ontwikkeling bij Compair Airconditioning BV. In een markt die constant in beweging is en waarbij het klimaat een belangrijke rol speelt, is het ons een genoegen om aan te kondigen, dat Compair Airconditioning BV  inmiddels behoort tot de Nordic Climate Group Netherlands.

Compair heeft zich de afgelopen 25 jaar sterk ontwikkeld en daarmee een toonaangevende positie in de markt gekregen. Om ons verder te kunnen ontwikkelen hebben wij kritisch gezocht naar een organisatie, die dezelfde doelstelling heeft en waarbij de ondersteuning van vakkennis een toegevoegde waarde voor ons is. Ook waren de toekomst mogelijkheden voor u, maar vooral  ook voor onze medewerkers, zwaarwegend in onze beoordeling en keuze.

Wij hebben dit alles gevonden bij Nordic Climate Group Netherlands B.V. en wij zijn zeer verheugd u hiervan op de hoogte te brengen. Er zullen geen directe wijzigingen voor u merkbaar zijn, want alle vertrouwde gezichten en stemmen aan de telefoon blijven gewoon zoals het is.

Nordic Climate Group richt zich voornamelijk op klimaat technische toepassingen en door de samenstelling van nationale- en internationale installatiebedrijven, speelt NCG een belangrijke rol in de behoefte van de markt. Samenwerken en de focus leggen op een goed resultaat voor u als klant, is het doel van deze organisatie. Kennis en ervaring bundelen, maakt onze positie in de markt sterker en hierdoor kunnen wij u beter behulpzaam zijn bij service en realisatie van klimaatinstallaties.

Als oprichter van Compair Airconditioning BV blijf ik de komende jaren betrokken in dezelfde functie en kunt u blijven rekenen op de persoonlijke benadering en een goed advies. Ik zie deze stap als een geweldige vooruitgang van Compair en ben er ook van overtuigd, dat wij met NCG meer kunnen betekenen voor de ontwikkeling en scholing van onze medewerkers. Uw vertrouwen in onze onderneming staat centraal en met de overname door Nordic Climate Group Netherlands zien wij dit als een waarborg voor de toekomst.

Als u hierover vragen hebt, bel ons gerust op, want we staan graag voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

 John van Kralingen

Kijk hier voor meer informatie over de overname door Nordic Climate group Netherlands

Terug naar overzicht