Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer dan 20 jaar ervaring
Advies op maat
Duurzaam
Heel Europa

Service & onderhoud

Compair Airconditioning biedt, met haar eigen service- en installatiedienst, altijd de juiste kwaliteit en service. Wij beschikken over een landelijk servicenetwerk en uitsluitend gemotiveerde en hooggekwalificeerde servicetechnici, zodat de kwaliteit en levensduur van uw installatie gewaarborgd zijn. Om de kwaliteit van uw installatie te garanderen is de servicedienst van Compair Airconditioning – het hele jaar door – 24 uur per dag bereikbaar.

Ook de levensduur van de installatie houden wij nauwgezet in de gaten. Door het uitvoeren van preventief onderhoud is niet alleen de continuïteit van de installatie gewaarborgd, maar wordt ook de levensduur aanzienlijk verlengd. Door goede bescherming van uw apparatuur kunt u er zeker van zijn dat u uw klimaatinstallatie langdurig kunt gebruiken. Daarnaast kunnen wij uw installatie een antibacterie behandeling geven, zodat de installatie is beschermd tegen virussen en bacteriën.

Veelgestelde service & onderhoud vragen

Wat is bij Compair het verschil in Service & Onderhoud?

Het verschil tussen Service & Onderhoud is dat Service uitgevoerd wordt bij een eventuele storing aan uw installatie en Onderhoud wordt preventief uitgevoerd. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan een onderhoudscontract waarbij wij jaarlijks langskomen voor een check en schoonmaakbeurt. 

Is het mogelijk mijn oude airconditioning te laten repareren?

In sommige gevallen kunnen wij de airconditioning nog repareren en voorzien wij uw graag in het juiste advies voor de reparatie. Helaas komt het voor dat installaties bepaald koudemiddel bevatten waar geen reparatie meer is toegestaan. In deze gevallen geven wij vaak informatie over eventuele vervanging van de airconditioning. 

Wat is de levertijd van een airconditioning?

De levertijd van een airconditioning is afhankelijk van het seizoen, in de zomer zal de levertijd langer zijn dan in de winter. U kunt ons altijd bellen voor de actuele levertijd. 

Wat zijn de verschillende keuzes in airconditioning?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels gespecialiseerd in verschillende soorten airconditionings. Wij kunnen per project het juiste advies geven, de modellen die wij het meest aanbieden zijn: Wandmodellen, Cassette modellen (inbouw systeemplafond), Satelliet modellen (inbouw muur) en Vloer modellen. 

Kan in elke ruimte airconditioning worden geplaatst?

Vaak kunnen wij voor elke ruimte een gepaste installatie aanbieden, in sommige gevallen hebben wij wat meer werkzaamheden. Een airconditioning moet namelijk altijd voorzien zijn van een geaard stopcontact. 

Service nodig?

Met een eigen installatie- en servicedienst, waarin alleen hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers werkzaam zijn, kan Compair altijd de juiste kwaliteit en service bieden die een klant wenst. De ruime kennis, deskundigheid en ervaring van onze medewerkers zorgt voor een markt- en klantgerichte aanpak.

24 / 7 service

Garantie

Compair geeft 1 jaar garantie op de installatie. Daarnaast geldt de fabrieksgarantie van de leverancier van uw apparatuur. 

Meer informatie

Laatste nieuws

Klik door naar onze nieuwspagina voor de laatste nieuwtjes.

Meer informatie

Handleidingen

Hier vindt u informatie over het gebruik van uw installatie, zoek naar de handleiding van uw model.

Meer informatie

Onderhoud nodig?

Om de veiligheid en stabiliteit van uw klimaatinstallatie, airconditioning of verwarmingsinstallatie te garanderen, zijn een jaarlijkse controle en preventief onderhoud noodzakelijk. Op die manier wordt de levensduur van uw installatie verlengd en kunt u maximaal gebruikmaken van uw investering.