Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer dan 20 jaar ervaring
Advies op maat
Duurzaam
Heel Europa

Over ons

In 1997 richtte John van Kralingen, met veel passie voor het vak, Compair Airconditioning & Warmtepompen op. Al vanaf de oprichting staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Hij is ervan overtuigd dat hij service en kwaliteit meer inhoud kan geven, door een professionele aanpak. Samen met twee monteurs is hij begonnen vanuit een bedrijfsruimte in Capelle a/d IJssel. Al wel op de huidige locatie, maar toen nog op een kwart van de omvang van de huidige bedrijfsruimte.

De juiste expertise

Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten, kan Compair Airconditioning & Warmtepompen die service en kwaliteit ook daadwerkelijk garanderen.
Naast een breed scala aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert Compair klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, utiliteit, zorginstellingen, hotels, woningen en scheepvaart. Compair beschikt over de juiste expertise voor elke toepassing.

Door voortdurend te streven naar continuïteit, op het hoogste niveau, is Compair Airconditioning & Warmtepompen inmiddels uitgegroeid tot de meest betrouwbare partner op het gebied van airconditioning, warmtepompen en volledige klimaatbeheersing.
Zowel nationaal als internationaal is Compair Airconditioning & Warmtepompen uitgegroeid tot een begrip binnen de branche. In landen als Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Duitsland en Zweden heeft Compair Airconditioning inmiddels duidelijk haar sporen verdiend.

Kwaliteitslijn

Jaarlijks wordt de gehele organisatie geïnspecteerd door diverse onafhankelijke controle-instanties. Deze controles leveren het bedrijf vele kwaliteitscertificaten op, die garant staan voor een objectieve beoordeling.

Alleen A-merken, in combinatie met een goede importeur, komen in aanmerking voor de kwaliteitslijn die wordt gevolgd door Compair Airconditioning. Bijvoorbeeld Mitsubishi en topmerk Daikin voldoen aan deze criteria.

Eigen installatie- en servicedienst op het hoogste niveau

Met een eigen installatie- en servicedienst, waarin alleen hooggekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers werkzaam zijn, kan Compair altijd de juiste kwaliteit en service bieden die een klant wenst. De ruime kennis, deskundigheid en ervaring van onze medewerkers zorgt voor een markt- en klantgerichte aanpak.

Innovatie en ontwikkeling

Compair Airconditioning & Warmtepompen onderscheidt zich door continue de ontwikkelingen in de markt van airconditioning, warmtepompen en klimaatbeheersing op de voet te volgen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de ontwikkelingen en vernieuwingen op het gebied van energiebeheersing, de mogelijkheden van moderne klimaatbeheersing, het verbruik van energie en vooral het geluidsniveau van de installatie. Geavanceerde computertechnieken maken een gebruiksvriendelijke klimaatbeheersing mogelijk, in vrijwel elke omgeving.

Als gevolg van al deze ontwikkelingen breiden de werkzaamheden zich langzaam uit naar bijvoorbeeld het leveren van hedendaagse multifunctionele systemen, die in staat zijn de luchtbehandeling volledig te regelen en door middel van warmtepomp techniek, als volwaardig verwarmingsinstallatie te fungeren.

Waardering

Om feeling met de markt te houden en in te kunnen blijven spelen op de wensen van de klanten, voert Compair Airconditioning & Warmtepompen regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek uit. Na het plaatsen van de installatie en bij het afronden van de opdracht vraagt Compair haar opdrachtgevers een korte enquête/evaluatieformulier in te vullen. De producten en de dienstverlening van Compair Airconditioning & Warmtepomp worden dan ook zeer hooggewaardeerd en zorgt voor een duurzame relatie tussen de klanten en Compair.

De organisatie

Compair Airconditioning is een echte teamorganisatie waarin iedereen kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waarin klantgerichtheid een tweede natuur is. Inmiddels werken er ruim 60 medewerker voor het bedrijf.

De deskundige monteurs zijn via ons geavanceerde communicatiesysteem voortdurend in contact met de basis, met als doel dat de klanten kunnen rekenen op een snelle en goede service. Vanaf de eerste tekening tot en met het vakkundig onderhoud van de systemen. Compair Airconditioning & Warmtepompen houdt vast aan het principe van service en kwaliteit, in combinatie met een goed persoonlijk en langdurig contact met haar opdrachtgevers.