Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer dan 20 jaar ervaring
Advies op maat
Duurzaam
Heel Europa

Corona-Virus vraagt ook bij ons om gepaste maatregelen.

  • Nieuws

16 maart 2020

Ook Compair en onze dochteronderneming VRI Installatietechniek, zullen gepaste maatregelen nemen, om onze medewerkers en die van onze samenleving te beschermen. 

Vrijwel de hele dag worden we allen geconfronteerd, met de beschermende maatregelen en snelle ontwikkeling rondom de besmettingsgevaren van het corona-virus. Ook wij zijn van mening, dat we ons steentje moeten bijdragen om verspreiding zoveel mogelijk in te dammen. We zijn ons ervan bewust, dat we het niet helemaal kunnen voorkomen, maar we zullen er alles aan doen om het te beperken.

Allereerst zijn alle medewerkers met een verkoudheidsklacht of hoesten naar huis gestuurd en zullen zij na herstel het werk weer hervatten. Daarnaast zijn de medewerkers, in de leeftijdscategorie boven 60 jaar, uit bescherming ook naar huis gestuurd en proberen we zoveel mogelijk contact te houden met hen. Helaas, maar niet onverwachts, hebben een aantal buitendienst medewerkers zich, na de aankondiging van 15 maart jl., ziek gemeld en stagneert dit enigszins in de uitvoering van onze projecten. 

Ook zullen wij projecten, met een overvloed aan medebouwers, zoveel mogelijk beperken en waar mogelijk zelfs tijdelijk stoppen. Het gaat immers om de gezondheid van ons allemaal. De focus bij ons ligt nu op maatschappelijk belang, waarbij wij uw belang ook niet uit het oog zullen verliezen. 

We vragen uw begrip, als u niet de snelheid of kwaliteit herkend die u van ons gewent bent. Onze medewerkers hebben laten weten, dat zij spreekwoordelijk schouder aan schouder staan om u te helpen. Het is de situatie in de wereld die invloed kan hebben op onze kwaliteit, maar zeker niet de inzet van ons team.

Dank voor uw begrip en u kunt op ons rekenen!

John van Kralingen

Terug naar overzicht