Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer dan 20 jaar ervaring
Advies op maat
Duurzaam
Heel Europa

Domotica

Alles in uw woning, kantoor of winkel bedienen met uw
tablet of smartphone

Waar anderen stilstaan groeit Compair Airconditioning verder!

Na ons geruime tijd verdiept te hebben in Domotica kunnen wij u vertellen dat wij dealer zijn geworden van Control4. Een aantal van onze technische mensen zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in deze bijzondere techniek. Alles in 1 hand van het installeren tot het programmeren.

Domotica, of automatisatie zoals we het liever noemen, is zeker niets nieuws en is al geruime tijd beschikbaar in verschillende vormen.

Control4 heeft geluisterd naar de gebruikers en heeft een systeem ontwikkeld dat rekening houdt met de specifieke wensen van de gebruikers zelf. Het resultaat is een eenvoudig te integreren, betaalbare totaaloplossing waarmee u niet enkel uw lichten kunt bedienen of uw poort kunt openen, maar waarmee u ook uw airconditioning / warmtepomp, geluidsinstallatie, TV, DVD, camerabewaking etc. kunt bedienen. Thuis en natuurlijk ook op uw werkplek. En dat alles vanaf uw ipad, mobiele telefoon of afstandsbediening. Vanuit huis en zelfs onderweg of vanaf uw vakantie adres.

Laat u inspireren door de mogelijkheden en maak met ons een afspraak. Wij demonstreren graag hoe Control 4 alles onder controle heeft.

Compair Airconditioning voor al uw installatiewerk en Domotica.