Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Meer dan 20 jaar ervaring
Advies op maat
Duurzaam
Heel Europa

Overname VRI Installatietechniek BV door Compair Airconditioning

  • Nieuws

28 december 2015

De huidige markt vraagt om meer mogelijkheden en steeds meer opdrachtgevers zoeken bedrijven die aansluiten op deze behoefte. Hierdoor is Compair Airconditioning op zoek gegaan naar een installatiebedrijf met de ontbrekende activiteiten. 

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Compair Airconditioning. Compair is al 18 jaar uw vertrouwde partner in airconditioning en klimaat technische werkzaamheden en om de service en kwaliteit te waarborgen, zoals u dat van ons gewend bent, is gezocht naar een overname om onze activiteiten verder uit te breiden.

Vanuit de huidige marktsituatie merkte wij dat opdrachtgevers graag zaken doen met installatiebedrijven, die beschikken over verschillende disciplines. Deze ontwikkelingen op de markt hebben wij op de voet gevolgd, waardoor is besloten om een overname te vinden, die de ontbrekende mogelijkheden in zich heeft.

Met ingang van 29 december 2015 is Van Rietschoten Installatietechniek BV door Compair Airconditioning BV overgenomen. VRI BV heeft een indrukwekkende geschiedenis waarin het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige installaties centraal staat. Wij zijn dan ook verheugd dat wij VRI BV onder onze hoede kunnen nemen en hiermee ons productaanbod kunnen uitbreiden.

Deze bedrijfsovername brengt voor u als klant niet merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor klimaattechniek en garanderen de service die u de afgelopen 18 jaar van ons gewend bent. Het grote voordeel dat wij u nu kunnen bieden is kennis en ervaring op het gebied van verwarming, sanitair en riolering.

Wij zien de overname van VRI dan ook als een flinke stap vooruit en is hiermee passend in de behoefte van onze opdrachtgevers. Graag staan we voor u klaar, om u ook op dit gebied te adviseren.

Terug naar overzicht